Dienstverlening

Uitleendienst

Bij het EJV kan je terecht voor volgende apparaten en materialen:
projector (beamer), laptop voor projectie, digitale videocamera, TV-video, CD-speler, geluidsinstallatie, volksdansmuziek, lamineermachine, papiersnijder, gezelsschapsspelen

Meer info en prijzen vind je in materiaallijst en reglement (PDF-document).
Klik hier voor een aankruislijst waarmee je zelf de samenstelling van je koffer met gezelschapsspelen kan bepalen en doorgeven. (Excel-bestand)
Reserveren doe je door het opsturen van een reservatiecontract (Word-document).
 
Om de bestanden te downloaden, klik met de rechtermuisknop op bovenstaande links en sla het bestand op op je computer.
 
Verstuur de aanvraag vervolgens naar:
EJV, St.-Jansbersesteenweg 97, 3001 Heverlee
of fax het ondertekende document naar 016 92 02 86

De uitleendienst wordt beheerd door de EJV-boekhouder, Jürgen Vanaeken. Als je vragen hebt, dan kan je steeds bij hem terecht op boekhouding(at)ejv.be. Op maandag, dinsdag en donderdagmiddag kan je hem gewoonlijk bereiken op het EJV-kantoor: 016 20 24 62.

(De vragen en reservaties voor de uitleendienst worden slechts één maal per week opgevolgd. Stel daarom vroeg genoeg je vragen en doe tijdig je reservaties, zodat alles op tijd in orde gebracht kan worden.)

 

Adresetiketten

Jouw publiciteit
op tijd...
bij de juiste persoon...
in de juiste gemeente...
in de gewenste regio...

Hoe kan je gebruik maken van de EJV-database?

Wie een beroep wil doen op de EJV-database voor het maken van publiciteit, kan een aanvraag doen voor adresetiketten. Dat is de enige vorm waarin de database wordt gedeeld. Het is niet mogelijk om een elektronische adreslijst of ledenlijst te bekomen.
Wat betreft de adresetiketten van individuele leden leggen we wel de beperking op dat enkel de adressen van leden worden doorgegeven indien dat ons uitdrukkelijk werd toegestaan. Op die manier respecteren we de privacy van onze leden en proberen we irritatie door ongewenste reclame te vermijden.

Voorwaarden

Het EJV is bereid om adresetiketten te leveren voor het maken van publiciteit voor een activiteit indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:
De activiteit wordt georganiseerd door een kerk, jeugdgroep, werkgroep of organisatie die zich akkoord verklaard met de geloofsbelijdenis van de Evangelische Alliantie Vlaanderen.
Van de activiteit gaat een positief getuigenis uit of ze betekent een meerwaarde voor de evangelische gemeenschap in Vlaanderen.

Het EJV behoudt het recht adresetiketten te weigeren wanneer zij twijfelt of aan de hierboven gestelde voorwaarden is voldaan.

Wat kosten de adresetiketten en hoe moet ik ze aanvragen ?

De adresetiketten kosten 12,5 euro voor de eerste 100 etiketten en 3,75 euro voor elke 100 extra etiketten. Dat komt overeen met de kostprijs van de etiketten en de administratieve verwerking van de aanvraag.

Een aanvraag kan je doen door het ingevulde aanvraagformulier op te sturen naar het EJV-secretariaat via de post of via e-mail.

Een exemplaar van het aanvraagformulier vind je hier.

De etiketten worden opgestuurd binnen de zes dagen na betaling van het juiste bedrag op rekening van het EJV.