Activiteiten

Vrijwilligersfeest

15/10/2017 14:30 - 20:30

Het EJV is gebouwd op de schouders van vele enthousiastelingen die zich vol overgave vrijwillig inzetten voor het jeugdwerk, mensen zoals JIJ!  We willen je dan ook namens alle kinderen, tieners en jongeren van het EJV bedanken. Weet dat je van onschatbare waarde bent voor onze leden!!!

Omdat jeugdwerk vaak veel geven is, willen we jullie graag eens extra verwennen en een heerlijk ontspannen zondagmiddag aanbieden: nieuwe en andere vrijwilligers ontmoeten, elkaar bemoedigen, ontspannen babbels, ... Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje en een overheerlijke Oost-Aziatische wok à volonté, verzorgd door MAT-catering.  En dat allemaal GRATIS en voor niets... 
Daar kun je toch niet voor thuisblijven?!

Ook mag je getuigen zijn van de uitreiking van de attesten aan de cursisten die afgelopen jaar stage hebben gelopen als animator of hoofdanimator. Jonge mannen en vrouwen, die mogelijk dankzij jouw voorbeeld, in jouw voetsporen willen treden en zich willen engageren binnen het jeugdwerk van het EJV. Door jouw aanwezigheid op dit feest kun je een bemoediging voor hen zijn, om de ingeslagen weg te blijven bewandelen.

Programma:

14:30     Welkom
15:00     Attesten-uitreiking geslaagde cursisten AC en hA! van de vormingscyclus 2016-17
15:30     Receptie
17:00     Inhoudelijke sessie
18:00     Wok à volonté
20:30     Einde

Het EJV Vrijwilligersfeest is een dubbelevenement met de EJV Alumnidag. Oud-cursisten én vrijwilligers kunnen dus samen afzakken naar Merelbeke voor een bijzondere zondagmiddag! (www.ejv.be/alumnidag). Je hoeft je slechts voor één van deze evenementen in te schrijven, mocht je voor beiden een uitnodiging hebben ontvangen.

Inschrijven kan tot en met 4 oktober!

Prijs EJV-lid: €0
Prijs niet-EJV-lid: €0
Locatie: 
De Stobbe
Bergstraat 16
9820 Merelbeke
België

Contactpersoon :

Koen Maeyens

INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

Je moet ingelogd zijn om je te kunnen inschrijven.
Reeds een account? Log hier in.
Nog geen account? Meer info hier.

Geef een reactie