Activiteiten

Media

Gezinnenkamp 2017

11/07/2017 14:00 - 18/07/2017 11:00

Inschrijven

Het kamp is volzet. Je kan nog inschrijven voor de wachtlijst, moesten er onverwacht nog plaatsen vrijkomen. Stuur dan een e-mail naar ejv.gezinnenkamp@gmail.com. met daarin namen van je gezinsleden, geslacht en geboortedatum.

Als stuurgroep hopen we dat ieder gezin dat zich aanmeldt ook mee kan op kamp. 

Nadat je een mail stuurde om in te schrijven, proberen wij je binnen de week te laten weten of je mee kan op kamp. We sturen je dan ook een link door, waarop je meer gegevens over je gezin moet invullen. We vragen dan ook om alvast een voorschot te storten. Pas als al deze dingen in orde zijn (inschrijfmail, gezins-info via link, voorschot) is je inschrijving definitief!

Kostprijs:

12+ = Prijs EJV-lid: 155€ / Prijs niet-EJV-lid: 160€

5-12 = Prijs EJV-lid: 135€ / Prijs niet-EJV-lid: 140€

1-5 = Prijs EJV-lid: 100€ / Prijs niet-EJV-lid: 105€

0-1 = Prijs EJV-lid: gratis / Prijs niet-EJV-lid: gratis

Maximumprijs per gezin: 600 euro !De maximumprijs per gezin wordt met 5€ verhoogd voor elk gezinslid dat geen lid is van het EJV!

Info over betaalwijze ontvang je bij bevestiging van inschrijving. We vragen je dan ook een voorschot van 100 euro te betalen.

Mocht de kostprijs van het kamp een probleem zijn, kan je steeds contact met ons opnemen en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Info over kamp en visie

  • Locatie: BEZ terrein Limauges (Chemin de Bigaumont 4, 1341 Céroux-Mousty)
  • Thema 2017: Zo(o) bijzonder!
  • Spreker voor volwassenenprogramma: Marc Van Den Bogaerde
  • Visie stuurgroep

Het gezinnenkamp wil graag een gezinsversterkende, geloofsversterkende, intergenerationele kampweek aanbieden waar jong en oud, (groot)ouders, kinderen, jongeren en volwassenen actief betrokken worden en bijdragen aan de inhoud van het kamp. 

Om deze reden proberen we de verschillende programma’s voor kinderen en volwassenen op elkaar af te stemmen en gedeeltelijk te integreren. Het kamp wil een vakantieplaats zijn voor traditionele gezinnen, éénoudergezinnen, grootouders met kleinkinderen, gezinnen zonder kinderen en singles, … iedereen is welkom!

Ons vertrekpunt is de apostolische geloofsbelijdenis. Op dat fundament mag het kamp een labo zijn waar deelnemers van elkaar kunnen leren met respect voor een verschillende achtergrond of geloofsbeleving. 

Ook willen we op het kamp een oase van rust realiseren waar iedere deelnemer zichzelf kan en mag zijn. Door ruimte te laten voor ieders persoonlijkheid en geloofsbeleving en in te zetten op een intergenerationele werking willen we een kamp organiseren waar het geloof van iedere deelnemer opgebouwd wordt om zo God te eren.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot in juli!

De stuurgroep (Johan, Marian, Joshua, Caroline, Esther, Joris, Reninca, Beate en Nicolas)

Locatie: 
Kamp Limauges
Chemin de Bigaumont
1341 Céroux Mousty
België

Geef een reactie