Activiteiten

Festicert 2013

23/11/2013 13:30 - 21:30

Het Festicert is het grootste christelijk muziekevenement van het land: een dag vol muziek en ontmoeting. Het hele concept werd dit jaar ge-“reMastered”: we gaan voor een attractief en explosief programma op één podium met een diversiteit aan acts en ruime aandacht voor ontmoeting. 
Festicert is eveneens een ontmoetingsplaats voor christelijke jongeren. Daaraan wordt ook ditmaal veel aandacht besteed. Via de Alive Market kunnen jongeren in contact komen met het rijke aanbod aan organisaties, initiatieven en gemeenschappen in de christelijke wereld. Maar daarnaast is er natuurlijk tijd en ruimte om met elkaar te praten en plezier te maken. 

Op de affiche dit jaar niets minder dan Trinity (bekend van EO Jongerendag) en Paddy Kelly (bekend van de Kelly Family). Deze twee hoofdacts staan alvast garant voor een hoogstaand programma met sterke getuigenissen, en dit is nog niet alles. Het festivalprogramma is bijzonder divers: cabaretier TimZingt, Belgisch talent met de popgroep Blaise en hiphop van Samuel, maar ook dansgroep The Revolution is van de partij.

Heel bijzonder wordt ook Willem Côme met zandkunstenaar Immanuel Boie. Live op de muziek tekent Immanuel het verhaal van de liederen met zand op een lichtbak, en het publiek kijkt bewonderend toe.

Plaats: Sint-Niklaas

Updates

Praktische info:
- Wanneer: zaterdag 23 november, van 14u30 tot 22u30 - Waar: 't Bau-Huis te Sint-Niklaas (http://www.slimweg.be/toplocaties/bauhuis.htm) - Ook kinder- en groepstarieven - Georganiseerd door www.he-is-alive.be

Geef een reactie