Activiteiten

Media

Belgen naar Teenstreet

27/07/2017 - 02/08/2017
Thema: Unshakeable

—        TIENERS —

Ben je tussen de 13 en 17 jaar oud dan is teenstreet voor jou!

Kom samen met een vriend of met je hele jeugdgroep!

Als tiener ben je onderdeel van een kleine groep met ongeveer 5 andere jongeren. Op TeenStreet ontmoet je mensen uit de hele wereld en maak je nieuwe vrienden. Samen aanbid je God, duik je de bijbel in, ontmoet je God in gebed, ben je aan het sporten en luister je naar goede bands.

— GEEN TIENER MEER? —

TeenStreet is er niet alleen voor tieners maar ook voor (jonge) leiders!

Als een TeenStreet leider sta je naast je groep en word je getraind om de jongeren uit te dagen in discipelschap nadat het event voorbij is. We kunnen niet zonder je!
Kleine groepen zijn de plek om relaties te bouwen en te groeien in discipelschap. Hoe tof is het om die ervaring mee naar huis te kunnen nemen?

We zien graag dat je als leider je jeugdgroep mee neemt naar TeenStreet.

Service team
Word vrijwilliger in het Service Team! Samen met ongeveer 400 andere vrijwilligers dien je de tieners door TeenStreet mogelijk te maken. Vind een plek in één van de teams zoals het TeenStreet café, boekwinkel, keuken, beveiliging, cleanstreet of één van de andere mogelijkheden om te dienen. Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om deel te worden van het Service Team.

Coaches
Heb je een hart voor God en voor jongeren en ben je tenminste 20 jaar oud? Check dan de mogelijkheden om TeenStreet Coach te worden. Je bent verantwoordelijk voor een groep van 6 jongeren uit je eigen land of van je eigen jeugdgroep en coacht hen in discipelschap door het hele programma heen. Samen heb je kleine groep tijd, doe je Bijbel studies, bidden met en voor elkaar maar ook chillen in je vrije tijd of samen deelnemen aan een goede workshop.

Meer rollen
Ervaren jeugdleiders met de juiste houding kunnen aan de slag als M&M, je bent dan verantwoordelijk voor de Ministry & Mentoring van de coaches en hun tieners. Met de juiste capiciteiten kun je ook deel worden van het gebedsteam of het counselling team. Kijk op de website of neem contact op met TeenStreet België. We horen graag van je.

Geef een reactie