Activiteiten

Beachpraise 2017

26/08/2017 17:00
Thema: I see Grace

De ideale plaats om je vrienden terug te zien na onze zomerkampen.

We komen samen om God te aanbidden door worship en sprekers.

De band van dit jaar stelt zich graag even voor:

Project 17 is een band geleid door Christiaan Carelsberg. De band bestaat uit mensen van verschillende kerken/achtergrond, met verschillende talenten EN allemaal met een grote liefde voor Jezus en aanbidding via muziek en zang.
Onze missie is om jong en oud samen te brengen en Jezus groot te maken in vrijmoedigheid. We willen ons dan ook noet profileren als een typische worship band. We willen dat de muziek en sfeer van vrijmoedigheid de mensen aanzet om God te aanbidden zoals ze zelf wensen. We werken nauw samen met kerken en evenmenten georganiseerd door de kerk. Hierin pushen we elkaar ook om dieper te gaan, telkens met als doel Jezus te communiceren op een eerlijke en mooie manier. We vinden deze kansen zeer bijzonder en maken er graag een groot feest van. En dit is voor ons team zelf ook altijd een enorme zegen. 

De naam Project 17 is bewust gekozen om ze weinig mogelijk invulling te geven aan onze performance. We zijn een groep muzikanten die telkens opnieuw de limieten opzoekt van de muziek. Dit jaar hebben we rappers vanuit Gana en zal er een harp aanwezig zijn.

Geef een reactie