Activiteiten

AXIweekend Mei 2017

12/05/2017 19:00 - 14/05/2017 17:00
Thematitel: Seek justice, Love Mercy, Walk Humbly with your God (Micha6:8)
Geboortejaar: 1994 - 2002

Als onderdeel van het EJV proberen we twee maal per jaar een “AXI”-weekend te organiseren. Zoals de naam al doet vermoeden proberen we dan actief bezig te zijn.

Dit actief bezig zijn is echter niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk bedoeld. Tijdens de AXI-weekenden is er ook tijd voor bezinning en studie rondom Gods woord, de bijbel. We proberen hierin open te zijn naar niet christenen die ook van harte welkom zijn op deze weekenden.

Voor het lichamelijk actieve gedeelte tijdens deze weekenden is het mooi meegenomen wanneer je een sportieve instelling hebt. Je hoeft echter beslist geen Rambo te zijn om mee te kunnen.

Over dit weekend:

Deze editie gaan we samen op trektocht (met bepakking) en volgen we een deel van het prachtige Eisleck-trail. Die brengt ons van La Roche naar Houffalize langsheen de mooiste stukken van de Ourthe. We nodigen je uit om samen met ons deze uitdaging aan te gaan!
 
Naar gewoonte zorgt het AXIweekend voor de omkadering van deze tocht. Dit wil zeggen dat wij overnachtingsplaatsen regelen en verplaatsing vanuit de dichtbij zijnde stations naar het begin- en eindpunt van de tocht. Doe je voor het eerst zo’n trektocht dan staan we je graag bij met raad en daad. Bel of mail ons met je vragen. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Wees er tijdig bij...
 
We kijken er naar uit je te ontmoeten op ons kamp!
 

Wij zijn, zoals steeds, bereikbaar op het e-mail: hoofdleider@axiweekend.be.

Let op: Inschrijven kan alleen via de EJV website!!

Prijs EJV-lid: €15
Prijs niet-EJV-lid: €15
Locatie: 
La Roche-en-Ardenne & Houffalize
België

Contactpersoon :

Jan De Potter
0477 18 38 21

INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

Je moet ingelogd zijn om je te kunnen inschrijven.
Reeds een account? Log hier in.
Nog geen account? Meer info hier.

Geef een reactie